Results 1 to 7 of 7

Thread: Yet another licensing question...

  1. #1
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    5

    Yet another licensing question...

    I have read through the licensing questions in the forum and read the answers several times. I'm still confused as hell. I am purchasing a new server on which I want to run KVM VMs.

    Do I install SolusVM on a minimal installation of CentOS or do I perform a minimal install of CentOS, install KVM, and create a VPS on which to install SolusVM? What is the required licensing for each scenario?

    Thank you,
    Chris

  2. #2
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Indiana
    Posts
    61
    Have you read this post http://forum.soluslabs.com/showthrea...es-for-SolusVM

    Let me know if this helps you.
    Brian Oliver - COO
    XFuse Solutions, LLC
    Fusing Superior Support with Superior Web Solutions
    http://www.xfusesolutions.com

  3. #3
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    5
    Let's see if I have it right...

    Install CentOS.
    Perform a slave installation of SolusVM.
    Create a VPS.
    Perform a master installation of SolusVM.

    Thank you,
    Chris

  4. #4
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    United Kingdom
    Posts
    306
    Yes that's correct. You'd perform the master installation inside the VPS.
    John Slane
    JSHosts | UK VPS Hosting

  5. #5
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by JSHosts View Post
    Yes that's correct. You'd perform the master installation inside the VPS.
    Excellent. So all I need to order then is one SolusVM Slave Only Master License for each of my physical servers plus one SolusVM Enterprise Master License to install on a VPS on one of the servers then, correct?

    Thank you,
    Chris

  6. #6
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    United Kingdom
    Posts
    306
    Yes that's all you need to do. Simply order that and add the amount of slaves you will have. The slaves can be upgraded/downgraded at any time.
    John Slane
    JSHosts | UK VPS Hosting

  7. #7
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by JSHosts View Post
    Yes that's all you need to do. Simply order that and add the amount of slaves you will have. The slaves can be upgraded/downgraded at any time.
    Thank you for the help! It all makes sense now! =)

    Chris

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •